Monstru cu chip de tată! Și-a violat fetița și cei doi băieți ai săi distrugându-le pentru totdeauna viața.

Monstru cu chip de tată! După ce și-a abuzat sexual cei doi băieți, un tată a declarat că și-a violat fetița nou-născută de mai multe ori cu acordul mamei! În urma investigațiilor, fetița avea 40 de oase rupte și mai multe vânătăi pe corp. Ce pedeapsa au primit cei doi ,,părinți” pentru torturile inumane la care și-au supus micuții

Un bărbat de 27 de ani și-a violat fiica  de 38 de zile și a fost condamnat la 244 de ani de închisoare în Texas, Statele Unite ale Americii. Totuși,  infernul din familia lui Patricio Medina nu se limita la suferința fetiței. Tatăl victimei se confruntă cu mai multe acuzații de atac împotriva celorlalți doi copii ai săi.

Acuzat de agresarea sexuală a baiatului său în vârstă de 6 ani și a periclitării vieții celuilalt fiu, inculpatul se afla în închisoare când a mărturisit colegului său de celulă o infracșiune monstruoasă: cum și-a violat copilul nou-născut sub influența metamfetaminei.

Omul, care a fost acuzat pentru prima dată în noiembrie 2015, este condamnat în închisoarea județului McLennan din aprilie 2017. În urma mărturisirii, pe care a recunoscut-o mai târziu în fața Curții, vineri, judecătorul care se ocupă de acest caz l-a condamnat pe tatăl violator la 244 de ani de închisoare.

În urma investigațiilor, un medic a constatat că bebelușul a avut mai mult de 40 de oase rupte și vânătăi în diferite locuri ale corpului. Potrivit procurorilor, asaltul sexual asupra minorului a fost repetat. Mama copilului, Lisa Montoya, a depus, de asemenea, marturie și a pledat vinovată numai pentru primele două acuzații legate de punerea în pericol a minorului. După ce au fost separați de părinți, o familie a adoptat-o pe fata și pe cei doi frați ai ei, a scris presa locală Kwtx.”Ce poate fi mai oribil la o crimă decât un om care ar trebui să iubească și să protejeze viața pe care a adus-o în această lume dar, în schimb, o distruge, pentru o satisfacție sexuală bolnăvicioasă?”a întrebat avocatul cauzei, Gabrielle Massey, către juriu, după ce a cerut închisoare pe viață.