Moartă la 22 de ani din cauze neelucidate! Tânăra ar fi trebuit să fie mireasă, dar a purtat rochia albă în sicriu

O tânără de 22 de ani din Colibaşi, a decedat din cauze necunoscute până în acest moment. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum de cei dragi, în loc să fie dusă mireasă la altar. Cei care au cunoscut-o, dar şi familia, sunt în stare de şoc.

Cristina Alexandra Petrescu a ajuns la Spitalul Militar din Pitești, săptămâna trecută. Aceasta ştia că are probleme cu fierea, fapt pentru care a fost supusă unui examen ecografic. După consultație, a aflat că are pietre la rinichi.

A fost transferată la Spitalul Clinic profesor dr. Th. Burghele. Imediat, medicii bucureșteni au supus-o unei intervenții cu ajutorul căreia ar fi trebuit să-i fie sfărâmați calculii renali. După intervenție, tânăra părea a fi în regulă. A doua zi a murit.

Tânăra decedată a ajuns la morga spitalului, după care, trupul neînsuflețit a fost dus, ulterior, la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici. Din primele informaţii, se pare că în urma autopsiei nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morții, iar pe certificatul de deces„cauze neelucidate”. Cristina Alexandra, a ajuns acasă în sicriu. Tânăra ar fi a rămas scris trebuit să fie mireasă în luna iulie, anul viitor.

În urmă cu doi ani Cristina Alexandra și-a pierdut și mama, în vârstă de 46 de ani. Timp de trei luni fiica a stat alături de ființa dragă la spital, îngrijind-o. Când a ajuns și ea pe patul spitalului, Cristina Alexandra a fost cu gândul la mama ei. Tânăra a postat pe pagina sa de Facebook. „Ca să fii bogat este de ajuns să îşi strigi mama şi ea să îşi răspundă!“. A doua zi Cristina, moartă la 22 de ani, avea să îşi întâlnească mama în cer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline