Minoră din Gorj, dată în urmărire naţională. Daniela este căutată de poliţie în toată ţara

O fată de 17 ani a fost dată în urmărire naţională, după ce a dispărut de la un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Daniela Ionela Olteanu a plecat dintr-un apartament destinat protecției copiilor şi nu s-a mai întors.

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un educator din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, despre faptul că minora OLTEANU DANIELA-IONELA, în vârstă de 17 ani, din localitate, beneficiară a unui apartament familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor, a plecat în mod voluntar din centru și nu a mai revenit.

Din primele verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că minora nu este cunoscută cu plecări repetate.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,55 m, constituţie atletică, greutate 45 kilograme, ochi albaștri, păr lung și blond.

Fata a fost dată în urmărire naţională

La data plecării din centru, minora era îmbrăcată cu bluză de trening de culoare gri, pantaloni tip trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare alb.

Polițiștii au dispus punerea în urmărire la nivel național a minorei.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.