Mihai Bratosin, transferat la Floreasca. Motocicleta băiatului s-a rupt în două după ce a intrat inexplicabil pe contrasenes

Mihai Bratosin, tânărul de 25 de ani grav rănit într-un accident rutier produs pe DN2 E85, la Poșta Câlnău, în Buzău, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Băiatul de 25 de ani, cunoscut în comunitatea motocicliștilor din Brăila, a ajuns în stare gravă la spitalul din Buzău, însă medicii de aici au luat decizia de a-l transfera în Capitală.

Reamintim că Mihai Bratosin, din Suteşti, Brăila, a fost grav rănit, sâmbătă, în jurul orei 14:30, după ce a provocat un accident rutier pe DE 85.

Motociclistul în vârstă de 25 de ani, care se deplasa dinspre Buzău spre Râmnicu-Sărat, a intrat inexplicabil pe contrasens, moment în care a lovit frontal un autoturism Opel condus de un tânar din comuna buzoiană Rusetu. 

Motocicleta s-a rupt în două după impact

În urma impactului, motoclicleta s-a rupt în mai multe fragmente, iar autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori, scrie presa locală

Bratosin a fost resuscitat de echipajul medical ajuns la locul accidentului şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzau, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Atât şoferul maşinii, cât şi pasagerul din dreapta, un brăilean de 27 de ani, au fost răniţi uşor, fără ca viaţa să le fie pusă în pericol.