Mesaj viral trimis de fratele Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia

Fratele Violetei Mihaela Senchiu, tânăra mamă care a murit în Italia, după ce a fost arsă de vie de iubitul italian, și-a cerut scuze pentru un mesaj pe care l-a transmis după moartea surorii sale, prin care îl amenința pe iubitul acesteia.Violeta, o tânără mamă de 32 de ani, a avut parte de un sfârșit groaznic, după ce iubitul ei de 48 de ani a provocat un incendiu în care femeia a ars de vie.

 

G.C, în vârstă de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare, acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa Violetei.Iubitul româncei s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta, în Sagnano – Sala Consilina. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A turnat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

Bărbatul a fost şi el rănit în explozie, fiind dus la spitalul spitalul “San Carlo” din Potenza, acolo unde se află sub pază. Într-un live pe Facebook, fratele româncei l-a amenințat pe cel care i-a făcut rău surorii sale, însă tânărul și-a cerut scuze ulterior, explicând că gestul său a fost provocat de durerea resimțită după pierderea Violetei.

 

„Eu sunt profund îndurerat de ceea ce s-a întâmplat. Eu am băut foarte mult și de furie …. Vreau să vă puneți în locul meu. Eu știu că este mai bine ca justiția să decidă dacă este vinovat și ce pedeapsă merită acel om. Familia sa este alături de noi în aceste momente”, spune fratele Violetei.