Mărturia unei tinere despre petrecerile din clubul secret din Bacău, unde eleve de liceu erau exploatate

Detalii şi imagini şocante ies la iveală în scandalul petrecerilor cu droguri, minore şi poliţişti. Eleve de liceu erau drogate până la inconştienţă, abuzate sexual şi filmate. Avem imagini compromiţătoare cu un poliţist din Bacău. Este surprins alături de o tânără, cel mai probabil, o minoră aflată sub influenţa stupefiantelor. În clubul improvizat într-un depozit de bulion, gheaţa pentru băuturi era adusă în maşinile cu girofar.

O tânără, martoră la ce s-a întâmplat în clubul secret, dezvăluie că la orgii ajungeau ofiţeri şi oameni de afaceri cu influenţă.

(Reporter): Ce fel de persoane participau la astfel de petreceri?

(Tânără): Persoane politice, persoane din funcţii publice, persoane din MAI. Şmecherii care erau cumetri cu băieţii buni, funcţii bine puse, se mândreau cu asta, veniţi în uniforme. 

(Reporter): Participau şi ei?

(Tânără): Bineînţeles! Sau făceau mici servicii aducând gheaţă cu girofarele. 

Fete de 14 sau 15 ani dansează provocator lângă un ofiţer de poliţie din Bacău. Petrecerile se transformau în orgii, spun anchetatorii.

Într-un depozit de bulion, noaptea era un club improvizat, dotat cu lumini, canapele şi chiar o bară de striptease.

În imagini se vede cum un ofiţer de poliţie topeşte cuburi de gheaţă pe pieptul unei adolescente drogate, cel mai probabil. Apoi o sărută. Chiar surse din interiorul Poliţiei au demascat reţeaua.

Chiar surse din interiorul Poliţiei au demascat reţeaua. Orgiile la care au luat parte oameni influenţi din oraş erau filmate chiar de patronul clubului.

Gheaţa pentru orgii, adusă cu girofarul

Orgiile la care au luat parte oameni influenţi din oraş erau filmate chiar de patronul clubului.

Potrivit unor surse din anchetă, în clubul improvizat, gheaţa pentru alcool venea fulger, în maşinile cu girofar ale Poliţiei Rutiere din Bacău.

Trei bărbaţi, printre care ofiţerul de poliţie şi prietenul lui, un om de afaceri din oraş, sunt acuzaţi de trafic de droguri, trafic de influenţă şi folosirea prostituţiei infantile.

O tânără care s-a retras la timp din anturajul dubios povesteşte cum decurgeau petrecerile cu minore şi droguri la care erau invitate şi prostituate cu experienţă.

Martoră trafic proxenetism: Începea cu o petrecere, cu o discuţie plăcută, muzică, fumam ţigări normale, băuturi, după care anumite persoane scoteau soluţii în care se prepara praful şi începea show-ul. Erau pe categorii domnişoarele. În funcţie de cât de bine arată, cât îşi permite cum să se îmbrace, în funcţie de ce este dispusă să facă, o parte dintre ele conştient. 

(Reporter): Pe bani?

(Martoră): Totul era pe bani.

Fetele erau racolate din apropierea liceelor din Bacău. Se îndrăgosteau repede de bărbaţii care le ofereau cadouri şi le plimbau în maşini de lux.

Îi însoţeau la petreceri unde li se puneau pe ascuns droguri în băutură. Când îşi pierdeau cunoştinţa, erau abuzate sexual şi filmate în timpul orgiilor.

S-a declanşat anchetă la vârful MAI

Unele dintre tinere ar fi fost şantajate de membrii reţelei.

Ancheta ar putea declanşa un imens scandal la vârful MAI. Procurorii spun că au suficiente probe video care demonstrează că funcţionari din cadrul ministerului au participat ani la rând la petrecerile cu droguri şi minore, alături de oameni de afaceri şi persoane cu trecut infracţional.

Mulţi dintre ei ar fi fost şantajaţi cu înregistrările pentru a încălca legea şi pentru a-i proteja pe cei din anturaj.

Poliţistul suspectat, acuzat că a luat mită

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR: La nivelul Poliţiei Române este toleranţă zero faţă de astfel de situaţii, tocmai de aceea la IPJ Bacău s-a declanşat o acţiune prealabilă. S-a reunit Consiliul de Disciplină pentru excluderea suspectului din sistem

Potrivit procurorilor DIICOT, ofiţerul arestat este suspectat că a primit 500 de euro pentru a închide un dosar penal în care era cercetat unul dintre prietenii lui. Doi dintre inculpaţi au recunoscut acuzaţiile.

Gabriela Viscreanu, avocat: Este un dosar mai vechi. S-au pornit practic cercetările cu ani în urmă. Este un dosar în derulare şi în acest moment suntem în situaţia în care discutăm asupra probelor şi a posibilităţilor de apărare

Nu este exclus ca şi alţi ofiţeri sau agenţi să fie audiaţi ca martori sau complici.