Mărturia în lacrimi a învăţătoarei lui Andrei, copilul care a murit în casa bunicii: ‘Era un copil extraordinar’

Învăţătoarea lui Andrei, copilul de clasa a III-a care a murit în casa bunicii din Drobeta Turnu-Severin, a fost şocată să afle că micuţul şi-a găsit sfârşitul.Chiar învăţătoarea a fost cea care a trimis-o pe bunica unui alt elev să meargă acasă la bunica lui Andrei pentru a vedea de ce lipseşte băieţelul.Casa bunicii lui Andrei se află chiar peste drum de şcoală, în cartierul Gura Văii din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

 

citeste si : Italia: „S-a stins surâsul Marcelei.” Colegii italieni aduc omagiu unei românce care a trecut în neființă

Când femeia a ajuns la locuinţa bunicii micuţului, l-a găsit pe acesta fără suflare în pat.Ea a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a intervenit un echipaj medical.Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Andrei.Învăţătoarea copilului a declarat, cu lacrimi în ochi, că micuţul era un copil extraordinar.

 

citeste si : Cristina împlineşte astăzi 23 de ani şi este în comă la spital după accidentul de la Veţel: ‘Să ne rugăm pentru ea’

“Sunt profund marcată pentru că nu ne aşteptam să se întâmple un asemenea eveniment. Era un copil extraordinar, pregătit tot timpul pentru disciplinele pe care le aveam în fiecare zi. Am observat că azi-dimineaţă nu a venit la şcoală şi i-am întrebat pe colegi ce s-a întâmplat. Nimeni nu a ştiut ce să îmi spună. Una dintre bunicile de la noi din clasă s-a dus să vadă ce se întâmplă şi a venit să îmi spună că l-a găsit mort”, a declarat învăţătoarea.

 

citeste si: Altar în banca lui Andrei. Băieţelul găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi, e plâns de învăţătoare şi de colegi

Mama lui Andrei lucrează în Italia, motiv pentru care l-a lăsat în grija bunicii.Cel mai probabil, copilul a murit din cauza monoxidului de carbon emanat de sobadin camera în care dormea.Trupul neînsufleţit al copilului a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

citeste si : Studenta din Târgovişte care şi-a înjunghiat iubitul în gât a fost lăsată în libertate