„Mami, știi că am murit în burtica ta? Apoi am devenit înger și m-am întors la tine”. O mamă care a pierdut o sarcină este șocată de povestea fiului ei

O mamă din Australia susține că fiul ei în vârstă de patru ani a șocat-o cu o poveste pe care i-a spus-o din senin. Copilul i-ar fi spus că a murit înainte să se fi născut, după care s-ar fi transformat în înger și s-ar fi întors la ea.

Femeia, care a pierdut o sarcină înainte de a-l naște pe fiul ei, Luca, a spus că a fost șocată de povestea copilului, care nu știa nimic despre acest eveniment nefericit din viața ei, petrecut înainte ca el să fi apărut pe lume.

„Înainte să rămân însărcinată cu Luca, pierdeam mult sânge. Îmi amintesc că am făcut un test de sarcină și acesta a ieșit pozitiv, iar la câteva zile după aceea am avut dureri groaznice și menstruație abundetă. Nu am fost sigură de ceea ce s-a petrecut. Acum am o idee. Apoi, foarte repede, am rămas din nuo însărcinată”, a scris femeia, Laura Mazza, pe blogul ei personal.

„Am trăit în burtica ta. Eram acolo, dar apoi am murit. Am venit la tine în burtică, apoi am murit. Apoi am început să te caut, dar nu te găseam. Am mers peste tot, dar nu mă uteai auzi când te strigam, așa că eram trist. Apoi am devenit înger. Îmi lipseai și voiam să mă întorc la tine. Apoi am devenit iar bebeluș în burtica ta și m-ai născut”, a fost povestea pe care fiul Laurei Mazza  i-ar fi spus-o din senin.

Femeia a scris că auzind povestea, a început să plângă. „Nu purtasem niciodată o conversație despre îngeri cu el”, a precizat ea.