Mama Denisei Răducu, mărturisiri tulburătoare la un an de la trecerea la cele vesnice a regretatei cântărețe

„Nu mai sunt om de când fiica mea s-a înălţat la ceruri. Pentru mine, acest an a trecut ca un calvar, sunt bolnavă, nu mai pot. Am mai slăbit, nu mai pot să mănânc, nu pot să dorm… Mi-a lăsat un gol imens în suflet”, a mărturisit mama Denisei pentru jurnalistii de la Click.ro.

 

citeste si : Video . Cruce sfinţită de preot la pasarela de care s-a zdrobit Andrei Pintican. Mesaje sfâşietoare de la şoferii de BMW

„Am baut un flacon de…Nu m-au vrut cei de la Dragasani, m-au dus la Valcea. Mi-au facut spalaturi. Sotul a zis sa ma interneze la psihiatrie, dar nu am vrut.

citeste si : Călin şi-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Tânărul din Arad, student la Universitatea „Aurel Vlaicu”, a lăsat un mesaj de adio

Ma uit pe youtube la toate evenimentele ei, la emisiunile la care a fost ea si imi zic intr-una in cap „N-a murit, n-a murit, e in turneu. Si o sa vina”. Mi-a si zis in vis sa ma linistesc, ca nu e nimeni de vina, asa i-a fost ei soarta”, a spus femeia in cadrul emisiunii WowBiz, potrivit Revistei Teo.