Jale la capela unde e depus sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu. Educatoarea acestuia a venit plângând să îşi ia adio

A fost jale toată dimineaţa de miercuri la capela unde e depus sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu şi unde zeci de cunoscuţi vin să îşi ia adio de la creatorul de modă. Acesta a murit la 43 de ani, duminică noaptea, într-un teribil accident la Săcele, în Constanţa.

Sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu a ajuns marţi seara la Capela Cimitirului Progresul, acolo unde va fi înmormântat joi. Zeci de oameni au trecut pe aici miercuri, pentru a-şi lua adio de la unul dintre cei mai importanţi şi influenţi creatori de modă din România.

Educatoarea lui Răzvan a fost surprinsă venind la capelă şi abia a putut vorbi, plângând. A povestit cum pe vremea când era în liceu Răzvn i-a promis că îi va crea rochia de soacră mare, atunci când se va csători fiul ei.

I-am fost educatoare patru ani. A fost o minune de copil. A fost un copil foarte bun, un coleg foarte bun. L-am văzut în clasa a opta sau când era la liceu. Mergea la un post de radio, că avea emisiune. Și mi-a promis că mă va ajuta să îmi fac ținuta de soacră, iar de atunci nu ne-am mai întâlnit. Am rămas fără cuvinte la aflarea veștii. E ca și copilul meu. Dumnezeu să-l odihnească.“, a declarat fosta educatoare a lui Răzvan Ciobanu. 

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța.