ITALIA – S-a prăbuşit pe asfalt şi a MURIT! Geta Pavel era o mămică tânără care îşi creştea singură băieţelul …

Toţi cei care au cunoscut-o pe Geta Pavel, pot spune despre ea că a fost o femeie extraordinară şi o mămică devotată fiului ei. Cunoştinţele acesteia o descriu ca fiind o femeie foarte muncitoare, rezervată și modestă, foarte credincioasă și amabilă mereu. Dorința de a obține permisul de conducere era foarte mare pentru Geta, pentru că ar fi ajutat-o să se împartă mai ușor între casă, grădinița fiului său și muncă. Era pentru ea o provocare pe care se pregătea să o învingă cu determinare, scriu cei de la rotalianul.com

Geta trăia în localitatea italiană Canneto sull’Oglio, provincia Mantova, iar decesul ei a fost un şoc imens pentru toţi localnicii care o cunoşteau.

Tragedia este relatată de cotidianul local OglioPo News, de unde aflăm că tânăra mamă româncă a decedat în jurul orei 15:00 din după-amiaza zilei de astăzi, 30 august 2018, când tocmai terminase o lecție de condus la școala de șoferi.

Coborând din mașină pe via Umberto Sgarbi, a făcut câțiva pași, probabil intenționând să se întoarcă la locuința sa din via Roma și a ajuns doar până în fața supermarket-ului Italmark când, din senin, a început să se simtă rău și s-a așezat la pământ.

Instructorul de la școala de șoferi a văzut-o și a încercat să-i ofere primul ajutor, în așteptarea ambulanței, dar orice tentativă de a o salva a fost în van. Mulți localnici care se aflau la acea oră la cumpărături au asistat neputincioși la decesul conaționalei noastre. La fața locului s-au prezentat, de asemenea, și carabinierii pentru constatările de rutină.