„Îngerașii mei! Copilașii mei sunt înăuntru!” O mamă a privit în agonie cum cei patru copii ai săi au murit într-un incendiu

Țipetele de disperare au răsunat într-un cartier rezidențial. O mamă a fost nevoită să privească, fără să poată face nimic, cum patru dintre copiii săi au murit într-un incendiu ce le-a învăluit casa.

Vecinii spun că femeia privea împietrită cum pompierii încercau să stingă incendiul. Pe toată durata intervenției femeia striga „Bebelușii mei! Bebelușii mei!”. Patru copii au murit în incendiul din Stafford, de marți dimineața. Ei erau Riley Holt, 8 ani, Keegan, 6 ani, Tilly Rose, 4 ani și micuțul Olly Unitt, de doar 3 ani.

Mama copiilor, Natalie, a reușit să scape, în ultimul moment din casă, sărind pe geam, împreună cu iubitul ei și Jack, cel mai mic dintre frați.

Un martor a declarat pentru Mirror: „Eram în baie și am auzit o femeie țipând îngrozitor. Apoi, s-a auzit o bufnitură, ca o explozie.”

Pompierii și medicii care au răspuns la apel au păstrat un moment de liniște, atunci când cele două mașini care transportau trupurile copiilor morți în incendiu au trecut prin fața lor. 

În fața casei, vecinii și trecătorii au improvizat un altar, în memoria copiilor. Oamenii au lăsat flori, lumânări și ursuleți de pluș.