Informații înfiorătoare despre bărbatul găsit mort pe marginea drumului, la Deva.

Medicii legiști dezvăluie detalii înspăimântătoare despre traumele pe care le-a trăit bărbatul din Mureș, al cărui cadavru a fost identificat la intrarea în Deva, în noaptea de sâmbătă spre duminică: “Inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate”

Un şofer a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că a observat cadavrul unui bărbat pe marginea DN7, pe sensul Arad – Deva. Potrivit cercetărilor, bărbatul identificat avea vârsta de 62 de ani și era din judeţul Mureş. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Duminică dimineața în jurul orei 3.00, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că pe DN7, pe sensul Arad-Deva, în zona Izvorul Decebal se afla cadavrul unui bărbat ce prezenta multiple leziuni, probabil ca urmare a unui eveniment rutier.

La o zi distanță, recultatele necropsiei realizate de medicii legiști asupra cadavrului, arată detalii șocante. Potrivit constatării medicilor, bărbatul a fost călcat de mai multe mașini, corpul lui trecând prin niște chinuri teribile.

 Dan Mărculescu, medic legist, povestește oripilat de ceea ce i-a fost dat să vadă: „Bărbatul nu doar că a fost lovit de maşini, ci s-a trecut peste el. A fost târât, nu mai avea haine pe el, inima şi creierul nici nu i le-am găsit. Totul era împrăştiat pe drum. A fost ceva ce nu am mai pomenit în 40 de ani de activitate. A fost exact ca atunci când vedem o pisică moartă sau un câine mort pe drum, peste care trec maşinile, cam aşa a fost şi acest om. Nu putem spune câte maşini au trecut peste el”, potrvit adevarul.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*