Video cu momentul în care s-a produs busculada în club. 6 oameni au murit, peste 120 au fost răniţi

Momentul în care s-a produs busculada într-un club de noapte din Italia a fost filmat. Sute de spectatori, majoritatea adolescenți, erau la un concert, când s-a produs incidentul. 6 oameni au murit și peste 120 au fost răniți.

O înregistrare video amator arată momentul busculadei din Italia. Numeroși tineri se calcă în picioare în clubul Lanterna Azzura din orașul Corinaldo, în provincia Ancona.

Cum s-a produs busculada

Imaginile au fost filmate de o fată care reușise să iasă din club. Sute de tineri se aflau în acel moment în local, pentru concertul lui Sfera Ebbasta, un rapper din Milano, cu mare succes , în special la adolescenții italieni. De altfel, în club se aflau foarte mulți tineri cu vârste sub 20 de ani.

Potrivit martorilor, cineva a folosit un spray cu piper, iar mulțimea s-a panicat și a fugit spre cele 3 ieșiri ale clubului. Tragedia s-a produs la o ieșire care are o punte peste un canal, spune ziarul Il Mesaggero.

Zeci de tineri erau înghesuiți la ieșirea din club. Balustrada de pe punte a cedat, iar mulți oameni s-au prăbușit în canal. Momentul a fost surprins de telefonul martorei.

Cinci minori și o mamă, victimele busculadei

Peste cei prăbușiți au căzut alte persoane, iar oamenii au fost striviți. 6 oameni au murit, iar peste 120 au fost răniți în tragedia din clubul italian.

Potrivit presei, victimele sunt 3 fete, doi băieți și mama de 39 de ani a  unei adolescente, care și-a însoțit fiica la concert.