Gripa a ucis o mamă care își veghea copilul aflat pe un pat de spital!

Gripa a ucis o mamă care își veghea copilul internat într-un de spital. Femeia a fost găsită fără semne vitale, lângă patul fiului ei.Mama ucisă de gripă își veghea fiul care era internat în spital cu o infecție la plămâni și astm.

Trupul neînsuflețit al mamei omorâte de gripă a fost găsit duminică de către angajați ai unității medicale. 

Femeia, Sarah Jane Brazil, din Dublin, Irlanda, în vârstă de 32 de ani, ar fi suferit de gripa tip A(H1N1) numită și gripa porcină, gripa mexicană, sau gripa nord-americană.Mama ucisă de gripă se afla în spitalul Children’s Health Ireland din Tallaght.

Potrivit familiei ei, sicriul mamei ucise de gripă a trebuit să rămână închis.   Trupul neînsuflețit al mamei ucise de gripă a fost incinerat vineri.

„Nu o putem vedea. Speram să o mai vedem pentru o ultimă dată, dar nu avem voie”, a spus mama îndurerată a femeii răpuse de gripă.

„Children’s Health Ireland confirmă că un adult a decedat în mod neașteptat în acest weekend”, a spus un purtător de cuvânt, miercuri.

„Persoana în cauză însoțea un copil internat, care era tratat în spitalul nostru. Transmitem condoleanțe familiei. Au fost alertate autoritățile și a fost oferit sprijin familiei. Nu vom mai face alte comentarii, din respect pentru familia îndurerată”, a adăugat acesta.

Mama decedată lângă patul de spital al copilului ei și-a lăsat îndoliați soțul, fiica în vârstă de 13 ani și fiul în vârstă de 4 ani.