Gest surprinzător făcut de ucigașul Violetei Senchiu, românca arsă de vie în Italia. Tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie

Gimino Chirichella, ucigașul Violetei Senchiu, românca arsă de vie în Italia, a fost audiat, marți, de un judecător.Potrivit presei italiene, bărbatul a refuzat să răspundă întrebărilor judecătorului în timpul audierii sale într-un salon special din Spitalul “San Carlo” din Potenza.Judecatorul a decis ca bărbatul să fie încarcerat după ce va fi externat din spital.Tot marți, medicii legiști au efectuat autopsia tinerei mamei ucise de iubitul italian.

 

Violeta a ars de vie după un incendiu provocat de iubitul italian

Violeta Senchiu, de 32 de ani, a avut parte de un sfârșit groaznic în Italia, după ce iubitul ei de 48 de ani a provocat un incendiu în care femeia a ars de vie. Transportată la spital cu arsuri grave, tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie, medicii nemaiputând să-i salveze viața.

 

Iubitul româncei s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta, în Sagnano – Sala Consilina. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A turnat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

Iubitul italian al Violetei, Gimino Chirichella, de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare, acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa Violetei.