Gândaci printre copiii bolnavi, în Spitalul Judeţean Deva: ‘Vă imaginaţi ce curăţenie se face’

O mamă din Deva a publicat pe Facebook mai multe imagini dintr-un salon al Secţiei Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Deva, în care gândacii mişună liniştiţi printre copiii bolnavi.

Totul s-ar fi întâmplat, în urmă cu câteva zile, într-unul din saloanele Secţiei Pediatrie, acolo unde femeia se afla internată împreună cu copilul ei.

Ridic capul de pe pernă şi văd această goangă cum vine spre noi. M-am speriat îngrozitor şi îmi ridic brusc copilului din pat şi aştept să se dea jos să îl pot omorî. Copilul, cum l-am luat aşa în grabă, bineînţeles că s-a speriat şi a început să plângă (…) Vă imaginaţi ce curăţenie se face în acest spital. Mi-e scârbă unde trebuie să aducem copiii să îi tratăm’, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Postarea a fost văzută şi distribuită de sute de oameni, iar mulţi dintre cei care au comentat au precizat că au fost internaţi în spital şi că situaţia a fost similară.

‘Nu se face curățenie! E focar de infecție in spitalul ala! Zici ca mergi cu copilul sa il faci bine, si cand colo dai de goange si alte boli!’, a scris Andreea.