Femeia incendiată de iubit în Bistriţa, în faţa tatălui ei, este în comă

Atac şocant în Bistriţa-Năsăud. O femeie este în comă după ce partenerul ei de viaţă i-a dat foc. Cazul arată încă o dată compromisurile pe care le pot face victimele violenţei domestice. Bărbatul a mai încercat să-i ia viaţa, spun apropiaţii, însă femeia a continuat relaţia. Seara trecută, individul a urmărit-o şi a incendiat două locuinţe în care victima s-a refugiat.

O femeie este în stare critică şi două case au fost incendiate. Sunt consecinţele furiei inexplicabile a unui bărbat de 48 de ani din Mureşenii Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud.

Fratele victimei: Au fost certuri mai vechi între ei. Trebuia să se despartă mai demult. A dat foc la pat în timp ce stăteam cu taică-miu pe pat

În ciuda certurilor dese, bărbatul şi partenera lui continuau să locuiască împreună.

Duminică, după o zi petrecută la grătar, scandalul a izbucnit din nou. Când a văzut că bărbatul vrea să-i dea foc, femeia a fugit şi s-a refugiat în casa tatălui ei, din apropiere. Însă individu-l a urmărit-o. I-a dat foc, iar arsurile sunt pe 40% din suprafața corpului.

Femeia incendiată este în comă

Medicii se tem pentru viaţa femeii de 47 de ani, mamă a doi copii.

Camelia Strugari, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Bistriţa: Victima rămas internată la secţia Anestezie – Terapie Intensivă, fiind în comă intubată şi necesitând suport ventilator. Starea sa de sănătate este gravă şi este în curs de investigaţie.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat acum pentru tentativă de omor calificat şi distrugere.

Cazul pune din nou în lumină fenomenul alarmant de violenţă domesctică.

Anul trecut au fost raportate peste 23.000 de infracţiuni de lovire şi alte violenţe. În 90 la sută dintre cazuri, victimele erau soţii sau partenere ale agresorilor.