Fata de 13 ani care a căzut de la etaj, în Târgoviște, s-ar fi certat pentru telefonul mobil, cu tată ei

Incident şocant în Târgovişte. O fată de 13 ani a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuieşte, iar primele indicii arată că ar fi vorba de o tentativă de sinucidere. Era acasă împreună cu tatăl ei, pompier SMURD, şi cu fratele mai mic în momentul în care s-a produs incidentul. Adolescenta a ajuns la spital şi se află acum sub supravegherea medicilor.

Totul s-a petrecut după lăsarea întunericului. Copilul a căzut pe geamul de la bucătărie, de la o înălţime de aproximativ 10 metri. Totul pare să fi fost premeditat, dar nimeni nu îşi explică gestul.

O ceartă din cauza telefonului mobil

Mama fetiţei era la serviciu în momentul incidentului, iar copila era acasă doar cu tatăl şi cu fratele său, cu trei ani mai mic. Se pare că înainte să cadă, adolescenta se certase cu tatăl său pe seama folosirii telefonului mobil. Vecinii sunt şocaţi de ce s-a întâmplat.

Chiar dacă impactul a fost amortizat, cel mai probabil, de vegetaţia de la sol, fata ajuns la spital cu mai multe leziuni. Între timp, poliţiştii criminalişti au sosit şi ei la faţa locului, au făcut măsurători şi au deschis o anchetă.

Inline
Inline