El este românul mort în tragedia din Italia! A fost aruncat din interiorul mașinii prin trapa panoramică

O nouă tragedie zguduie comunitatea de români din Italia! Un bărbat a murit într-un cumplit accident de mașină, după ce a ieșit de pe carosabil cu autoturismul pe care îl conducea și s-a răsturnat de mai multe ori, pe un câmp. Accidentul s-a produs pe strada Costituzione din localitatea San Giorgio di Piano, precizează ziarul local Bologna Today. Vezi foto mai jos

Iubita îl aștepta la cină

Tânărul care și-a pierdut viața este Ioan Mihalyi. Românul era originar din Borșa, Maramureș, dar trăia în Bologna de mai bine de 10 ani şi chiar îşi cumpărase o casă alături de iubita sa, Maria. În ziua în care Ioan a murit, tânărul se afla în mașină alături de un bun prieten, dar și de un marocan, transmit jurnaliștii de la WowBiz.ro. In urma impactului, el a fost aruncat afară din interiorul mașinii prin trapa panoramică și a decedat pe loc.

Ioan nu era sub influența alcoolului

Potrivit sursei citate, Ioan Mihalyi nu consumase alcool în ziua când tragicul accident s-a produs și era în drum spre casă, acolo unde preietana lui îl aștepta la cină. Din păcate, destinul a făcut ca aceasta să nu mai ajungă la cină niciodată. El a sfârșit în fiarele contorsionate ale mașinii, lânsând în urmă multe lacrimi și o durere imensă.

Rămâne ca autoritățile din Italia să stabilească circunstanțele exact în care s- produs tragedia! Dumnezeu să il ierte! Haideți să lăsăm mai jos un mesaj de Sincere Condoleanțe!