El este bărbatul care și-a ucis iubita în timpul unui joc erotic! Ce le-a spus angajaților hotelului, în timp ce Anna își dădea ultima suflare

Au apărut primele imagini cu iubitul Annei, tânăra care a murit în timpul unui „joc erotic”. Trupul ei a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Elveția. 

Trupul neînsuflețit al tinerei, Anna Florence Reed, a fost descoperit marți dimineața, în baia camerei de hotel în care era cazată. Speriați de țipetele ce se auzeau din camera tinerei, vecinii au chemat ajutor.  

Marc Schatzle, 29 de ani, a fost arestat și acuzat de moartea iubitei sale. Autoritățile nu au confirmat încă identitatea bărbatului, dar, pe pagina de Facebook a Annei Florence Reed, cei doi apar împreună într-o fotografie făcută în Locarno, cu doar două zile înainte de moartea tinerei. 

„Marți dimineața, a apărut la recepție. Era agitat și spunea că prietena lui are probleme, că se simțea rău. Speriat, angajatul a chemat imediat o ambulanță. 

Iubitul victimei a dat declarații în hotel, apoi a fost dus la secție, unde a fost interogat. A cooperat cu polițiștii.  Câteva ore mai târziu, a fost arestat”, a declarat o sursă pentru Metro.co.uk.

Marți, în jurul orei 3 dimineața, angajații hotelului au fost alertați de mai mulți turiști care auziseră țipete puternice venind din camera celor doi. Din nefericire, paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. Decesul a fost pronunțat la fața locului. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*