El este băiatul român care şi-a omorât sora cu sânge rece în Cipru: ‘Da, am omorât-o pe Maria’

Băiatul român în vârstă de 13 ani care şi-a ucis sora de 9 ani în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru, a recunoscut în faţa anchetatorilor că el este cel care a omorât-o pe Maria.

Imediat după sângeroasa crimă, băiatul a fost luat în custodie de poliţişti şi audiat în prezenţa unor psihologÎn faţa anchetatorilor, băiatul a recunoscut că şi-a omorât sora, însă nu a oferit niciun detaliu despre motivul care l-a condus la crimă.Totuşi, băiatul a confirmat că înainte de oribila faptă s-a certat cu Maria. El fusese exmatriculat de la şcoală din cauza comportamentului agresiv.”Da, am omorât-o pe Maria”, a declarat copilul în faţa poliţiştilor.

Maria a fost înjunghiată de 15 ori de fratele ei

Fetiţa româncă omorătă de frate în Cipru urma să împlinească 9 ani peste numai câteva zile. Ea locuia împreună cu fratele şi tatăl ei într-o casă din Larnaca.Nenorocirea s-a produs marţi după-amiază, cu numai câteva zeci de minute înainte ca tatăl lor să se întoarcă de la muncă.În jurul orei 16.30, băiatul de 13 ani a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe Maria de patru ori.

 

Plină de sânge, fetiţa a fugit din casă şi a început să strige după ajutor, însă a fost prinsă de fratele ei care a mai înjunghiat-o de alte 11 ori.Potrivit medicilor legişti, patru dintre cele 15 lovituri de cuţit i-au fost fatale micuţei Maria. Băiatul care şi-a ucis sora a fost dus într-un centru psihiatric unde va fi plasat sub tratament, el suferind de anumite probleme psihice.Potrivit presei din Cipru, băiatul nu va răspunde în faţa legii pentru crima sa datorită vârstei.