Ei sunt agresorii care au bătut o tânără, cu pumnii și picioarele, într-o pădure din Cluj. Fata a fost desfigurată

Imaginile ajunse pe internet, în care o tânără era călcată în picioare de mai mulți indivizi, care au bătut-o până au desfigurat-o, au strârnit revoltă în mediul online. Poliția s-a autosesizat, iar agresorii au fost identificați de oamenii legii. Aceștia sunt foști luptători MMA, iar motivul pentru care au bătut-o cu bestialitate a fost o presupusă înjurătură adresată de fată unuia dintre ei.

Tânăra bătută până a leșinat a fost victima unuia dintre frații Szentgyorgyi, din Jucu, foști luptători MMA. Conform unor surse judiciare, bătaia a avut loc în Cluj-Napoca, nu într-o pădure din Dej, iar la locul incidentului au fost prezenți Petru Ionuţ Szentgyorgyi, un fost luptător MMA, și fratele acestuia Dănuț Szentgyorgyi, notează publicația locală stiridecluj.ro. Ambii sunt acum în închisoare.

Din informațiile furnizate Știri de Cluj rezultă că cel care a bătut cu bestialitate tânăra este Dănuț Szentgyorgyi, iar Petru Ionuţ Szentgyorgyi a asistat, dar nu este clar dacă a lovit și el.

”Deocamdata se fac cercetari cu privire la faptă, in rem (n.red. cu privire la faptă). Ulterior, se va stabili participația fiecăruia dintre frați la această faptă”, au precizat sursele citate de Știri de Cluj.