După 2 zile de agonie, un român de 28 de ani moare într-un spital din Italia, după ce a fost lovit de o maşină

Tragedia s-a întâmplat în data de 2 noiembrie 2018, când un tânăr român de numai 28 de ani a fost accidentat foarte grav pe via del Gomito, din localitatea italiană Bologna, scriu cei de la rotalianul.com citând ziarul italian Il Resto Del Carlino.

Incidentul nefericit s-a întâmplat în seara zilei de luni, în jurul orei 19:00, când bărbatul român, care circula pe bicicletă în direcția San Donato, a fost lovit de un automobil care venea din spate, în timp ce acesta încerca să vireze pentru a intra pe o stradă privată.

Șoferul mașinii, un tânăr italian de 22 de ani, originar din Treviso, se pare că nu a reușit să evite impactul cu conaționalul nostru de pe bicicletă și l-a lovit în plin.

 

Șoferul a chemat imediat ambulanța iar tânărul român a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost internat la Reanimare și unde medicii s-au menținut rezervați încă de la început asupra șanselor sale de supraviețuire.

În cursul zilei de astăzi,  4 noiembrie 2018, tânărul nostru conațional a pierdut lupta cu viața după două zile de agonie, anunță sursa citată.