Dramă de nedescris, la Craiova! O femeie și doi copii, găsiți morți în casă! Medicii n-au putut să facă nimic pentru ei

O tânără în vârstă de 25 de ani și doi copii ai săi au fost găsiți fără suflare în locuința lor, din Craiova. Potrivit primelor informații, se pare că cei trei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la un generator pe care îl foloseau să se încălzească. 

În ciuda faptului că echipajul medical sosit la fața locului a depus eforturi pentru a le salva viața, cei trei, femeia și cei doi copii, nu au mai putut fi salvați. 

Persoanele intoxicate au fost găsite de un vecin care a anunţat autorităţile. Astfel, echipele de intervenţie au transportat la Spitalul Judeţean Craiova o femeie de aproximativ 54 de ani, un bărbat de peste 50 de ani şi o fată de 15 ani. Pentru că doi copii şi o femeie erau în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cei trei nu au putut fi salvaţi. Victimele aveau 10 ani, 15 ani şi 25 de ani.

De asemenea, alte trei persoane au fost găsite în casă, în stare gravă, şi au fost duse de urgenţă la spital. Iar tragedia se poate repeta, întrucât potrivit presei locale, în zonă mai există familii care se încălzesc în același fel, întrucât compania de electricitate le-a tăiat curentul.