Doctorul fals a primit marea lovitură în această seară! Matteo Politi trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău!

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) a înfiinţat, joi, o linie telefonică directă pentru obţinerea de informaţii despre serviciile medicale acordate de Matteo Politi în clinici private din capitală. Numărul de telefon va fi valabil până în 15 februarie.

”Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSPMB privind activitatea medicala prestată de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost infiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode. Reamintim că dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetică fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României”, a transmis, joi, printr-un comunicat de presă DSPMB.

Până în 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, la numarul de telefon 021.313.2634, un responsabil DSPMB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz.

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat în mai multe clinici private din România, a fost reţinut miercuri seară, iar joi a fost dus la Parchet, unde este audiat.

El a fost adus, miercuri seară, la Secţia 4 de Poliţie din Capitală, după ce a fost prins la Vama Curtici.