Daniel a fost torturat și ucis din cauza unei glume pe Whasapp. Fotbalistul a fost găsit decapitat într-o pădure

Fotbalistul Daniel Correa a fost torturat și ucis din cauza unei glume pe Whasapp, scrie presa braziliană. Fotbalistul de 24 de ani a fost găsit într-o pădure cu penisul secționat și aproape decapitat.Impresarul lui Correa, Edison Brittes Junior, și-a recunoscut crima, spunând inițial că tânărul ar fi încercat să-i violeze soția.Însă, anchetatorii au stabilit că totul a plecat de la niște imagini pe care Correa le-a trimis preietenilor săi pe Whatsapp.

 

Fotbalistul s-a fotografiat alături de soția lui Edison Brittes, Cristina, care dormea într-un pat, iar apoi a trimis imaginile prietenilor.Amadeu Trevisan, procuror în acest caz, a declarat: “Fapta lui Brittes este complet disproporționată cu ceea ce s-a întâmplat. Nu era nevoie să-l ucidă și mai ales să comită crima într-un mod atât de barbar și crud pentru niște fotografii pe Whasapp. Nu știm încă dacă victima a avut vreun raport intim cu soția criminalului”.

Daniel Corrêa Freitas era mijlocaş la echipa Sao Paulo FC, dar evolua sub formă de împrumut la Sao Bento.El a fost găsit mort, sâmbătă, într-o pădure din Sao José dos Pinhais, la Curitiba.Tânărul de 24 de ani avea penisul secționat și era aproape decapitat.