Daniel a fost torturat și ucis din cauza unei glume pe Whasapp. Fotbalistul a fost găsit decapitat într-o pădure

Fotbalistul Daniel Correa a fost torturat și ucis din cauza unei glume pe Whasapp, scrie presa braziliană. Fotbalistul de 24 de ani a fost găsit într-o pădure cu penisul secționat și aproape decapitat.Impresarul lui Correa, Edison Brittes Junior, și-a recunoscut crima, spunând inițial că tânărul ar fi încercat să-i violeze soția.Însă, anchetatorii au stabilit că totul a plecat de la niște imagini pe care Correa le-a trimis preietenilor săi pe Whatsapp.

 

Fotbalistul s-a fotografiat alături de soția lui Edison Brittes, Cristina, care dormea într-un pat, iar apoi a trimis imaginile prietenilor.Amadeu Trevisan, procuror în acest caz, a declarat: “Fapta lui Brittes este complet disproporționată cu ceea ce s-a întâmplat. Nu era nevoie să-l ucidă și mai ales să comită crima într-un mod atât de barbar și crud pentru niște fotografii pe Whasapp. Nu știm încă dacă victima a avut vreun raport intim cu soția criminalului”.

Daniel Corrêa Freitas era mijlocaş la echipa Sao Paulo FC, dar evolua sub formă de împrumut la Sao Bento.El a fost găsit mort, sâmbătă, într-o pădure din Sao José dos Pinhais, la Curitiba.Tânărul de 24 de ani avea penisul secționat și era aproape decapitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline