Dani, şoferul de 26 de ani mort în accidentul de la Oiejdea abia îşi cumpărase maşina. Avea peste 100 km/h când a intrat într-un TIR

Dani, şoferul de 26 de ani mort în accidentul de la Oiejdea abia îşi cumpărase maşina. Avea peste 100 km/h când a intrat într-un TIR, iar martorii spun că a depăşit o coloană de camioane peste linia continuă.

Dani conducea un Audi A5 pe care abia şi-l cumpărase în Germania, acolo unde locuia de câţiva ani. Venise în vacanţă la Aiud, la părinţii lui, iar miercuri seara se întorcea acasă, de la Alba Iulia. La Oiejdea a intrat direct într-un TIR care ieşea din curtea unei societăţi comerciale, fiind aruncat peste şosea, într-un şanţ.

 

Slavatorii l-au gpsit fără viaţă între fiarele contorsionate ale maşinii, nemaiputând face nimic pentru el. Din felul în care a fost distrusă maşina, dar şi din declaraţiile unor martori, Dani avea peste 100 km/h în momentul impactului.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 58 de ani din Teiuş, judeţul Alba, în timp ce a condus un camion marca Mercedes, la intersecţia dintre accesul rutier spre o societate comercială şi DN 1, a pătruns pe drumul naţional şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din direcţia Alba IuIia -Teiuş de către un tânăr de 26 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline