Cutremurător! Cosmin urma să fie cavaler de onoare la nunta fratelui lui, dar a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL la petrecerea burlacilor

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea gălăţeană Chiraftei din judeţul Galaţi, la o petrecere a burlacilor care se face înaintea nunţii. În timp ce tinerii petreceau, un adolescent de doar 15 ani a înjunghiat un alt tânăr de 19 ani, fratele celui ce astăzi ar fi trebuit să se căsătorească

Imediat, la fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânărul Cosmin Vieru, care a fost declarat decedat.

Nunta era pregătită pentru ziua de astăzi, când fratele băiatului ucis urma să se căsătorească. Cu siguranţa, Cosmin ar fi fost cavaler de onoare.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un scandal şi, din cauza unor probleme mai vechi, adolescentul de 15 ani l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani.

„Se pare că erau beţi, s-au bătut, un tânăr de 15 ani a lovit cu cuţitul de mai multe ori. Victima, un băiat de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori, avea lovituri de cuţit în spate, în gât. Echipajul de la salvare l-a găsit mort pe tânăr, nu a mai avut ce să-i facă”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care urmează să îi audieze pe toți cei prezenți la petrecere și să stabilească și măsurile legale care se impun.