Cum arată sânii unei paciente, operați de medicul fals. Femeia a fost mutilată. Imagini cu puternic impact emoțional!

Medicul fals, care a operat la mai multe clinici private din România, ar fi mutilat o femeie ajunsă în cabinetul său pentru o intervenție de mărire a bustului. Aceasta a dezvăluit cum arată sânii operați de Matteo Politi și a făcut publice mai multe imagini.

Fotografiile au ajuns în posesia doctorului Radu Ionescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Ortopedie din Capitală, la care tânăra ar fi apelat pentru a-i cere ajutorul.  Medicul le-a postat pe Instagram, alături de un videoclip, noteazăLibertatea.

‘Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior’,a spus doctorul Radu Ionescu.

Atenție, imaginile sunt cu puternic impact emoțional!

De la parcagiu în Italia, la medic fals în România. Cine este Matteo Politi

Falsul medic a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că bărbatul, pe numele real Matteo Politi şi fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Politi a primit cod de parafă de la Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală în 23 martie 2018, funcţionarul care i l-a eliberat fiind mutat disciplinar până la finalizarea anchetei interne, a anunţat DSP, care preciza că vor fi verificate toate codurile de parafă eliberate în 2018.

Falsul medic Matteo Politi a fost reținut

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat în mai multe clinici private din România, a fost prins la Vama Curtici. Conform Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.