Cum a ajuns un tânăr, fiul preotului din Lipănești, să ucidă o femeie cu 26 de lovituri!

Crima teribilă din comuna Lipănești, județul Prahova, a șocat o țară întreagă, mai ales că suspectul principal în acest caz este chiar fiul preotului, iar acum ies la iveală detalii teribile. 

Mai exact, se pare că tânărul, care este considerat principalul suspect al crimei a intrat în casa bătrânei pe geam, în noaptea de 3 spre 4 februarie. Acesta căuta bani și bunuri ușor de furat și de vândut. La un moment dat, însă, el a fost surprins de proprietara casei. Fără să stea pe gânduri și aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta a pus mâna pe un fier și a lovit-o.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, arma crimei ar fi un fier subțire și foarte ascuțit, cel mai probabil o pilă pentru cuțite, cu care femeia a fost lovită de 26 de ori, potrivit Adevărul. 

O casă din Lipănești, județul Prahova, a ars din temelii, în noaptea de 3 spre 4 februarie, iar înăuntru a fost găsit, carbonizat, cadavrul unei femei. La o examinare mai atentă, legiștii au constatat că femeia fusese înjunghiată în gât. 

Tânărul nu este fiul legitim al preotului, acesta fiind înfiat de preot. Teodor Mina Marin a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tâlhărie în 2018 după ce a amenințat o persoană pentru a îi fura telefonul mobil.