Cristina împlineşte astăzi 23 de ani şi este în comă la spital după accidentul de la Veţel: ‘Să ne rugăm pentru ea’

Cristina Şoit, tânăra grav rănită în urma accidentului de sâmbătă de la Veţel, Hunedoara, împlineşte astăzi 23 de ani.Ea este în comă la spital, iar prietenii au postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: ‘Să ne rugăm pentru ea’.În acelaşi accident, produs sâmbătă după-amiază, fratele Cristinei, Alin, şi-a pierdut viaţa.Tragedia s-a întâmplat pe DN 7, în localitatea Veţel din Hunedoara. Cei doi fraţi, Cristina şi Alin, se aflau într-un autoturism marca Volkswagen.

CITESTE SI : O româncă a fost lovită în plin de o motocicletă a poliţiei, la Mallorca, şi e în comă

La volanul maşinii se afla Cristina, iar amândoi mergeau acasă, în satul Cozia.La un moment dat, şoferiţa a semnalizat stânga şi a încetinit pentru a ieşi de pe DN 7.

 

CITESTE SI: Fostul preot care și-a dat foc în faţa Catedralei Naţionale încearcă de 3 ani să-și dovedească nevinovăţia

Autorul accidentului de la Veţel a leşinat când a văzut victimele

Şoferul unui TIR care circula în spatele maşinii în care se aflau cei doi fraţi nu a observat la timp intenţia şoferiţei şi a intrat în plin în Volkswagen.Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, acolo unde a fost izbit violent de un al TIR care circula regulamentar.Din TIR, maşina a ajuns într-un gard şi a rupt o ţeavă de gaze.

 

CITESTE SI : Italia: „S-a stins surâsul Marcelei.” Colegii italieni aduc omagiu unei românce care a trecut în neființă

Alin, fratele şoferiţei, aflat pe scaunul din dreapta, a murit pe loc din cauza rănilor foarte grave, în timp ce tânăra de 22 de ani a fost grav rănită şi a ajuns la spital în comă.Cristina Şoit se află în continuare în comă, fiind grav rănită, iar astăzi împlineşte 23 de ani.Prietenii celor doi fraţi au postat mai multe mesaje emoţionante pe reţelele de socializare.’Să ne rugăm pentru Cristina’, a fost mesajul comun transmis de toţi cei care îi cunosc pe cei doi fraţi implicaţi în accidentul de la Veţel.

CITESTE SI : Altar în banca lui Andrei. Băieţelul găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi, e plâns de învăţătoare şi de colegi