Criminala Denisei, românca ucisă din răzbunare în Spania, a fost reţinută de Poliţie

Tânăra suspectată că a omorât o româncă în vârstă de 17 ani, în oraşul Alcorcon din Spania, a fost reţinută de Poliţie sub acuzaţia de omor.

Potrivit presei din Spania, suspecta principală în cazul crimei care a şocat comunitatea locală din Alcorcon, dar şi comunitatea din Tulcea, ar fi actuala iubită a fostului prieten al Denisei.

În această dimineaţă, suspecta va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, notează 20minutos.es.

Părinţii Denisei, adolescenta de 17 ani ucisă cu sânge rece chiar în timp ce vorbea la telefon, au acuzat-o pe fosta iubită a prietenului fiicei lor după ce au descoperit mai multe mesaje de ameninţare pe care aceasta le-ar fi trimis Denisei.

Denisa Maria a fost ucisă după ce a deschis uşa criminalei

Crima s-a produs duminică seară, în jurul orei 22.00. Denisa Maria, în vârstă de 17 ani, fiica unor români din Tulcea, stabiliţi în Spania de mai bine de zece ani, se afla la iubitul ei acasă.

La un moment dat, o persoană a sunat la uşă, iar Denisa a fost cea care a răspuns. Românca vorbea la telefon în momentul în care a deschis uşa şi a fost înjunghiată în abdomen.

Lovitura a fost atât de puternică încât tânăra de 17 ani a suferit o plagă înjunghiată de peste zece centimetri.

Prietena Denisei, cu care fata vorbea la telefon în momentul atacului, a fost cea care a sunat la Poliţie şi Ambulanţă pentru a anunţa că ceva rău s-a întâmplat.

Medicii au ajuns de urgenţă la locuinţa iubitului Denisei şi au găsit-o pe româncă într-o baltă de sânge.

Din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.