Crimă odioasă! Mamă a 4 copii a fost omorâtă pe stradă în fața fetiței sale în timp ce mergeau spre grădiniță

Moarte cutremurătoare! O mamă a 4 copii a fost înjunghiată mortal sub privirile îngrozite ale fetiței sale, în timp ce se îndrepta spre grădiniță! Cine sunt criminalii: Nenorocirea a avut loc în Surrey, Marea Britanie, atunci când femeia mergea se afla pe stradă împreună cu fiica ei, fără să se gândească o clipă ca va muri în fața copilei sale. 

Doi bărbați au sărit dintr-o mașină, iar unul dintre ei, în vârstă de 40 de ani a înjunghiat-o mortal pe femeie. Criminalul se bănuiește că era un cunoscut al femeii, în urma declarațiilor făcute de apropiați.

În memoria ei, familia a făcut un tribut unde sora ei a descris-o ca pe o femeie iubitoare, cu o inimă minunată, care se gândea la toată lumea, dar în special la cei 4 copii ai săi.

În prezent autoritățile fac toate investigațiile posibile pentru a afla cauza oribilei crime.

Inspectorul-șef al poliției, Mark Chapman, a declarat: “Acesta a fost un incident tragic în care, din păcate, o femeie și-a pierdut viața ca urmare a leziunilor pe care le-a suferit. În acest moment nu căutăm pe nimenialtcineva care are legătură și nu credem că altcineva a fost rănit.Copiii victimei au beneficiat de sprijinul și îngrijirea imediată de care au nevoie în aceste momente dificile”.