Creștinii, în stare de ȘOC! O minune dumnezeiască s-a împlinit chiar în văzul tuturor! Ce s-a întâmplat

Creștinii din întreaga lume sunt în stare de șoc după ce niște credincioși au asistat la un fenomen ce i-a făcut pe toți să vorbească despre o adevărată minune dumnezeiască! Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Totul s-a întâmplat în Argentina, acolo unde familia Frias a observat cum statueta Sfintei Fecioara Maria a început, ca printr-o minune, să lăcrimeze cu sânge.Așa cum era de așteptat, una dintre membrele familiei, Rosana Mendoza Frias, a pus imediat mâna pe telefon și a fimat întreaga întâmplare, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Potrivit declarațiilor familiei, aceasta ar fi pentru a 38-a oară în ultimele 18 luni când statuia plânge cu lacrimi de sânge. Încă de la primul incident de acest fel, sute de oameni au venit în casa Frias pentru a vedea minunea și pentru a se ruga.

Sunt și voci care susțin că s-au vindecat de tumori după ce au vizitat locul în care se află statueta.

Mulți creștini sunt de părere că este vorba despre o adevărată minune dumnezeiască și că totul ar fi cât se poate de real. Unii au spus că acesta ar fi un posibil semn pentru apropierea Apocalipsei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*