Copil sfâșiat de câine, chiar în casă! Mama a deschis ușa și s-a prăbușit de durere! „Cățelul avea la bot…”

Momente de groază pentru o mamă, care a deschis ușa casei și a găsit urme de sânge. Copilul a fost măcelărit de câinele surorii sale! Au urmat momente terifiante!

O mamă a trăit momente de groază atunci când a deschis ușa casei și a văzut urme de sânge pe podea.

Lucy Donaldson tocmai ce ajunsese acasă la sora ei din Hawick (Scoția) când și-a găsit copilul de doar șase săptămâni rănit extrem de grav, în urma unui atac violent cauzat de câinele din casă.

„A auzit copilul plângând și apoi a văzut câinele plin de sânge pe la bot. A mai făcut câțiva pași și și-a găsit copilul sfâșiat! A ieșit din casă urlând isteric. Când tatăl tinerei a venit să vadă grozăvia, el a ieșit din casă cu mâinile în cap, acoperindu-și fața”

Speriată și în stare de șoc, femeia și-a dus imediat copilul la spital, sperând că medicii mai pot face ceva pentru bebelușul de doar șase săptămâni.

Mama și-a lăsat copilul în grija iubitului surorii sale, care deține mai mulți câini din rasa terrier, despre care vecinii au spus că sunt extrem de agresivi cu persoanele noi care le încalcă teritoriul.

La scurt timp de la incident, câinele a fost dus la un cabinet veterinar pentru a fi eutanasiat.

Deocamdată, familia se roagă ca cel mic să supraviețuiască. Astfel de incidente sunt rare, dar pot folosi drept lecție de prudență pentru stăpânii de câini agresivi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*