Caz șocant într-un spital! O ,,falsă pediatră” fură un bebeluș din brațele mamei pentru a-i face niște analize. Motivul este halucinant

Momente de groaze într-un spital de stat! O falsă pediatră  fură un bebeluș nou-născut din brațele mamei pe motiv că trebuie să-i efectueze urgent niște analize. Ce a urmat este greu de imaginat

Poliția din orașul Guadalajara din Spania a confirmat arestarea unei femei de 47 de ani pentru răpirea unui bebeluș dintr-un spital din provincie. Incidentul a avut loc sâmbătă, când femeia a mers într-o cameră în care erau doi părinți și copilul lor în vârstă de câteva zile, moment în care s-a prezentat ca medic pediatru al centrului de sănătate. Aceasta a mințit că trebuie să ia beblușul pentru efectuarea unor analize medicale. Fără a avea vreo suspiciune, părinții i l-au dat cu încredere pe cel mic.

După o perioadă de timp, părinții au realizat îngroziți că a fost o farsă, iar poliția a fost anunțată pentru a putea începe imediat căutarea hoaței de copii. De asemenea, farmaciile înconjurătoare au fost anunțate despre caz și le-a fost trimisă o imagine cu suspecta. În cele din urmă, o farmacistă din zona Cabanillas a alertat poliția cu privire la o femeie care a venit în farmacie pentru a cumpăra lapte, fără să știe exact de ce tip de formulă avea nevoie așa zisul fiu al său.

În urma unei conferințe de presă, delegatul guvernului și comisarul șef al poliției au transmis că bebelușul a fost recuperat în condiții bune, iar delincventa a fost reținută de poliție. De asemenea, autoritățile au menționat că în urmă cu câțiva ani femeia pierduse un bebeluș.