Capul unei tinere s-a deformat din cauza vopselei de păr după o puternică reacţie alergică

Capul unei tinere în vârstă de 19 ani s-a deformat, iar fata a fost la un pas de moarte după o puternică reacţie alergică la vopseaua de păr.

Tânăra în vârstă de 19 ani, care studiază la Paris, a postat imaginile incredibile surprinse imediat după ce s-a vopsit la păr cu o vopsea la care era alergică.

 

Estelle a povestit pentru jurnaliştii de la Le Parisien că a cumpărat vopseaua de păr de la un supermarket din Paris şi apoi a mers acasă să se vopsească.

A urmat întocmai instrucţiunile de pe cutia produsului, fără să ştie însă că este alergică la o substanţă chimică care se află în vopseaua de păr (PPD).

Totuşi, tânăra a ignorat un pas esenţial de pe cutia vopselei de păr.

 

Reacţie alergică ciudată din cauza vopselei de păr

Deşi pe cutia vopselei de păr se specifica clar că produsul trebuie testat pentru alergii, tânăra a făcut testul, însă a aşteptat numai 30 de minute, în loc de perioada recomandată de 48 de ore.

După test, ea a continuat să îşi vopsească părul, iar la un moment dat a suferit o puternică reacţie alergică.

Tânăra a povestit că iniţial nu a mai putut respira şi a simţit cum se sufocă. În numai câteva secunde, capul ei s-a deformat şi s-a umflat, astfel încât a luat forma unui romb, notează Daily Mail.

Studenta a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde i-a fost administrată o doză de adrenalină şi a fost ţinută sub supraveghere peste noapte.