BUSU vești de ultimă oră! Din păcate încă nu a scăpat …

După ce a suferit trei infarcte și a fost operat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Craiova, Florin Busuioc, BUSU, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Institutul ”C.C. Iliescu”. Această instituție face parte din Spitalul Fundeni și este specializată în diagnosticare și tratarea bolilor cardiovasculare.

Care este starea de sănătate a lui BUSU

Iubitul artist se află acum sub supraveghere medicală la secția de Terapie Intensivă. Starea sa de sănătate este însă în continuare dificilă și delicată. Medicii care îl îngrijesc se gândesc la faptul că acesta ar putea fi operat din nou pentru a i se monta un al doilea stent. Contactat telefonic de către postul România TV, medicul Tudor Ciuhodaru a făcut câteva precizări. El a spus că evoluția ulterioară după un infarct miocardic acut este greu de anticipat. Mai mult, a precizat că accesul limitat într-o secție de Terapie Intensivă este un lucru bun. Țara noastră este campioană la infecțiile nosocomiale și de aceea protejarea artistului este absolut necesară.

Din păcate perioada de convalescență a lui Florin Busuioc va fi de durată, conform surselor de la CIAO.RO. Vizitele sunt limitate și este permis accesul doar familiei și prietenilor foarte apropiați de artist. Liniștea și odihna sunt cele două lucruri de care BUSU are mare nevoie acum. Chiar și așa, vizitele sunt scurte, în jurul a câtorva minute. Medicii îl supraveghează cu atenție și spun că nu trebuie deranjat prea mult. Montarea celui de-al doilea stent este posibilă în funcție de evoluția stării lui de sănătate.

 

Respect pentru medicii din Craiova

Salvarea lui BUSU a venit de la medicii din Craiova care au fost aduși de acasă și l-au operat de urgență. Montarea stentului s-a făcut în aproximativ 10 minute. Cazul lui BUSU a generat și o controversă în spațiul public. Eugen Ţieranu, unul din medicii care a fost în sala de operație este rezident în ultimul an și i s-a refuzat angajarea la secția de Cardiologie a spitalului din Craiova. Cu toate că i-a salvat viața artistului, Eugen Ţieranu consideră că aste este menirea lui și nu se considera un erou. După noaptea în care l-a operat pe actor, tânărul a venit la spital pentru că avea de dat ultimul examen de rezidențiat. Toată lumea l-a felicitat pentru intervenția avută și i-a urat baftă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline