Au crezut că bebelușul avea o acumulare de gaze în abdomen, dar adevărul a fost devastator

La doar 2 ani, o copilă se luptă pentru supraviețuire. Medicii au diagnosticat-o cu o formă rară și extrem de dureroasă de cancer ovarian. 

McKenna ‘Kenni’ Shea Xydias a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer ovarian, duă ce a fost adusă la spital cu febră și dureri abdominale. Inițial, medicii de la spitalul din Georgia, Statele Unite, au crezut că cea mică avea o acumulare de gaze în intestin, dar radiografiile au arătat ceva cu totul neașteptat. 

Părinții lui Kenni au fost șocați când au aflat rezultatele CT-urilor și RMN-urilor făcute fiicei lor. Corpul micuței era plin de tumori, cea mai mare, măsurând 14 centimetri, fiind localizată pe ovarul drept, scrie Daily Mail.

Este o premieră medicală, acest tip de cancer afectând, în general, femeile cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani. 

Kenni a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență în care i s-au extirpat o parte din intestinul subțire și ovarul afectat. 

„Încercăm să nu ne pierdem speranța. Încercăm să trecem peste obstacolele zilei, fără să ne gândim prea mult la ce s-ar putea întâmpla în viitor. Acum, fiica noastră face chimioterapie. 

Deocamdată, ne e frică să ne gândim la viitor, pentru că există șansa ca ea să nu mai fie.

Kenni este eroul nostru. Își duce povara cu zâmbetul pe buze. Este o bombă de energie, ca orice alt copil de 2 ani. Este bebelușul familiei, este șefa tuturor și foarte încăpățânată. Toate sunt calități de care are nevoie cineva care se luptă cu cancerul. Nimic nu o poate opri”, a povestit tatăl fetiei.

Familia a ales să facă publică povestea fiicei lor. În scurt timp, vor să lanseze o campanie de strângere de fonduri, pentru a putea acoperi costurile operațiilor și tratamentelor de care va avea nevoie Kenni pentru a putea învinge cancerul ovarian.