Atac cu acid la un loc de joacă . Un copil de doi ani a ajuns de urgenţă la spital cu arsuri

Un băieţel de doi ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul I și II, după ce pe terenul de joacă destinat copiiilor a fost turnat acid.

Copilul a început să urle de durere imediat după ce s-a urcat pe un tobogan la locul de joacă. El a fost dus la spital cu arsuri de gradul I și II.

Poliția din Polonia investighează cazul, mai ales că incidentul s-a produs într-un loc public de joacă din Biery, un sat din Voievodatul Silezia din sudul țării. Ei au spus că cineva ar fi răsturnat lichidul cu pricina pe tobogane, pe leagăne și pe restul obiectelor din locul de joacă. 

Specialiştii au confirmat că a fost un tip de acid puternic, necunoscut, care a devenit foarte corosiv când a intrat în contact cu pielea. Substanţa chimică urmează a fi supusă unor teste criminalistice. 

Anchetatorii au declarat faptul că cel mic era în parc alături de mama sa. Imediat după ce s-a urcat pe un tobogan, femeia a auzit cum începe să urle şi să strige de durere şi a sunat imediat la ambulanţă.  

Conform Mirror, nu se știe exact de ce cineva a ales să recurgă la un asemenea gest șocant, însă poliţiştii fac cercetări pentru a se asigura că este un eveniment singular şi nu se va repeta.