Așa arată dragostea adevărată! Un tată și-a transformat copilul în supererou, înainte ca micuțul să fie răpus de o boală cumplită

A aflat că băiețelul lui o să moară. Un tată a reușit să își transforme suferința în ceva extraordinar. El a vrut să se asigure că micuțul Jackson nu va fi uitat niciodată, așa că a scris o carte în care puștiul era supereou. 

Medicii au spus că Jackson nu va trăi mai mult de doi ani. Când avea doar nouă luni, bebelușul a fost diagnosticat cu boala Krabbe. 

Tatăl lui nu a vrut că fiul lui să fie uitat, așa că a început să scrie povești despre „Jackson Supereroul”. Poveștile s-au transformat într-o carte, ce s-a transformat într-o serie cu zece volume. 

„Viața pe care o construisem ca familie s-a dărâmat odată cu diagnosticul lui Jackson. Ni s-a spus că nu va apuca să împlinească doi ani. Voiam să nu mai aud nimic, să nu mai aflu nimic. Rebecca, soția mea, m-a făcut să înțeleg că Jackson ne avea doar pe noi și că trebuia să fiu alături de el”, a povestit tatăl copilului.

Boala de care suferă Jackson atacă sistemul nervos, simptomele fiind iritabilitate, convulsii și pierderea capacităților motorii. În unele cazuri, pot apărea orbirea sau paralizia.

Imediat după naștere, bebelușul se dezvolta ca orice alt copil. Probleme au apărut când avea nouă luni, atunci când părinții au observat că Jackson nu mai știa să mănânce sau să își țină suzeta în gură.  

„Rebecca m-a întrebat dacă eu cred că Jackson visează. Atunci am stat și ne-am gândit ce ar putea fi în mintea lui.

Așa a luat naștere Jackson Supereroul. Era singurul mod în care îmi puteam ajuta copilul să viseze. Nu mi-a fost deloc greu să scriu cărțile, cuvintele curgeau de la sine. 

Nu vreau să fie uitat atunci când nu va mai fi cu noi. Prin cărțile pe care le-am scris știu că, în ciuda faptului că nu mai poate să zâmbească din cazua bolii, îl pot face fericit”, a adăugat tatăl lui.