Andrei Pintican nu s-a sinucis! Ipoteza incredibilă ! Ce ar fi făcut înainte de a-și pierde viața în urma impactului devastator

Apar noi detalii în cazul lui Andrei Pintican, tânărul despre care s-a spus că s-a sinucis în ziua în care a divorțat oficial de femeia care îi era soție de un an și jumătate. Mai exact, se pare că specialiștii nu exclud ca sistemul de frânare al mașinii să fi fost defect.

Dacă tatăl lui Andrei Pintican a negat că tânărul ar fi divorțat și că s-a sinucis, acum, surse din anchetă au dezvăluit că specialiștii în mecanică și electronică nu exclud ca sistemul de frânare al mașinii să fi fost afectat de numeroasele modificări pe care inginerul le făcea la softul mașinii, ca să-i îmbunătățească performanțele. 

Conform acestora, Andrei Pintican obișnuia să aducă îmbunătățiri autoturismului său săptămânal. Mai mult de atât, după fiecare modificare, el mergea pe teren și o testa, ca să vadă dacă funcționează. Marți, în ziua când a murit în urma impactului devastator, este posibil să fi făcut același lucru, potrivit timponline.ro

Astfel, se ia în calcul ipoteza potrivit căreia sistemul de frânare al mașinii să nu fi răspuns comenzilor șoferului. Oamenii legii nu înțeleg, însă, de ce autoturismul rula cu o viteză foarte mare în zona respectivă, acul vitezometrului fiind blocat la 220 de km/h.