Andrei a murit zdrobit de un stâlp de beton la Bistriţa, la doar câteva ore după divorţ

Andrei Pintican, un tânăr de doar 27 de ani, din Bistrița, a murit într-un accident fără sens, la doar câteva ore după pronunțarea divorțului de soția sa.Mașina la volanul căreia se afla s-a lovit cu o putere devastatoare de stâlpul de beton al pasarele

Impact fatal cu stâlpul pasarelei din Bistriţa

Andrei Pintican n-a mai avut nicio șansă în urma impactului. El a murit pe loc, corpul său fiind găsit de pompieri la distanță de autoturism, aruncat din mașină.Tânărul avea în jur de 26 de ani, era căsătorit  și lucra ca inginer șef la un service auto.De asemenea, el era un împătimit al motoarelor puternice și al mașinilor modificate.

Nu există urme de frânare

La fața locului nu există urme de frânare, ceea ce pune ipoteza unei sinucideri pe primul loc în ancheta desfășurată cu privire la acest incident.Unii vorbesc chiar de niște probleme de cuplu, ziua fatidică pentru Andrei fiind și ziua în care a primit sentința de divorț.

Totuși, este posibil ca, într-un moment de neatenție, Andrei Pintican să fi scăpat mașina de sub control, la o viteză neadaptată condițiilor de drum, făcând astfel posibil accidentul grav de la Bistrița.

Primele imagini de la accidentul din Bistrița

Poliţia efectuează cercetări pentru cauzele accidentului din Bistriţa

„Un bărbat de 27 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al pasarelei. În urma accidentului rutier, din păcate a rezultat decesul șoferului. În prezent, polițiștii rutieri efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului rutier”, a precizat agent principal Pintea Diana.

Reamintim că un accident mortal a avut loc astăzi, la Bistrița, unde un tânăr șofer a murit la impactul deosebit de puternic cu un stâlp al pasarelei