Altar în banca lui Andrei. Băieţelul găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi, e plâns de învăţătoare şi de colegi

E un altar acum în banca în care stătea la şcoală Andrei, băieţelul găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi. E plâns de învăţătoare şi de colegi, de vecini, fiind un copil extrem de iubit. Mama lui e în Italia la muncă.

Andrei a întârziat luni la şcoală. Şcoala e chiar peste drum de casa lui, iar învăţătoarea a trimis-o pe bunica unui alt băieţel să meargă să îl aducă. Femeia l-a găsit fără suflare, în pat. Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la școală trebuia doar să traverseze strada , în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Vestea morţii lui Andrei a cutremurat întregul cartier, iar la şcoală, pe banca din primul rând în care stătea Andrei a fost aprinsă o lumnare. Învăţătoarea lui e sfâşiată de durere: “Era un copil extraordinar. Una dintre bunicile de la noi din clasă s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Şi a venit să-mi spună…

Femeia plânge în hohote pe holul şcolii, la fel fac vecinele din cartier. Un copil extraordinar, spun toţi cei care l-au cunoscut.

Bunica unui coleg l-a găsit fără suflare

Femeia care l-a găsit fără suflare, bunica unui coleg de-ai lui Andrei îl cunoştea foarte bine: “Era un copil foarte deştept, foarte…. Venea şi scria teme cu nepoţelul meu, erau în aceeaşi clasă. Era culcat în pat, am strigat la el, nu mai răspundea. Am sărit gardul. Bunica lui dormea. Ea l-a crescut de mic. Un copil foarte bun, şi necăjit şi tot învăţa…

De câțiva ani, copilul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia. Vecinii spun că micuțul era  bine îngrijit.

Se pare că substanțele toxice degajate de sobă în spațiul închis au dus la intoxicarea micuțului. Cauza exactă va fi stabilită de medicii legiști care vor face necropsia.