”Alo, Poliția? Mami mă bate!” Un copil din Suceava a sunat la 112 ca să scape de bătăile femeii care i-a dat naștere!

Un adolescent de doar 15 ani a fost nevoit să spune la Poliție ca să scape de bătăile mamei sale. S-a întâmplat la Suceava, unde băiatul, sătul să fie lovit de femeia care i-a dat naștere, a sunat la 112. Femeia a continuat, însă, să-l lovească și de față cu polițiștii. 

Adolescentul de 15 ani a cerut sprijinul Poliției, la numărul de urgență 112, pentru a-l apăra de propria mamă. Femeia a început să bea încă de marți dimineață, iar pe la prânz, când abia se mai ținea pe picioare, a vrut să iasă în oraș. Copilul și-a rugat mama să stea acasă, dar aceasta a refuzat și a început să-l lovească. 

Ulterior, însă, ea a aruncat chiar și cu o farfurie către el, care, din fericire, i-a ratat capul. Femeia de 42 de ani s-a repezit la el chiar în prezența polițiștilor, care cu greu au reușit să o țină, relatează informatiata.ro.

”Din cauza starii de ebrietate in care se afla si a faptului ca este cunoscuta cu afecțiuni psihice, a fost internata in Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava”, a anunțat Poliția Suceava, care a deschis un dosar de violență în familie.