Accident grav la Livezile. Trei tinere au fost duse cu traumatisme multiple la spital, maşina lor s-a răsturnat în şanţ

Accident grav la Livezile. Trei tinere au fost duse cu traumatisme multiple la spital, maşina lor s-a răsturnat în şanţ.

Trei femei au ajuns, luni dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe raza comunei Livezile. Mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

Accidentul s-a produs pe drumul județean 172G care leagă localitățile Livezile de Dorolea.

La locul accidentului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, două ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

“Trei victime de sex feminin au fost preluate de echipajele medicale – 1 TIM și 2 SAJ – și au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale. Conștiente, cooperante, prezentau leziuni și traumatisme multiple.” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la locul accidentului intervin și polițiștii Serviciului Rutier care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier.