Accdent groaznic în Braşov. Doi morţi după un carambol teribil pe DN1

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, în această după-amiază, după un carambol cu trei maşini, pe DN1. Accidentul a avut loc între Mândra și Șercaia.

„În jurul orei 13.00, un bărbat de 47 ani, din comuna Părău, județul Brașov, care a condus un autoturism marca Opel, dinspre Făgăraș către Brașov, la km. 225+100 m a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul VW Transporter condus de un bărbat de 59 ani din Ghimbav.

Din impact auto marca Opel a fost lovit de un alt autoturism. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor două persoane, toți pasageri în Opel. Conducătorii auto au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru presa locală Alina Maria Ivan, reprezentant al Poliției Județene Brașov.

Inițial, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov anunțase că trei victime erau conștiente, iar două inconștiente.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, circulaţia fiind deviată pe altă rută, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului.