A salvat toată viaţa inimi, dar acum s-a oprit a ei. Doctoriţa Cosana a murit la 44 de ani, în timpul gărzii la Spitalul Judeţean Arad

Tragedie azi la Spitalul Județean Arad! Doctorița cardiolog Cosana Claiciu a murit la doar 44 de ani la scurt timp după ce a intrat de gardă la spital.Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Policlinicii Vlaicu, din Arad.Cosana Claiciu era medic cardiolog la Spitalul Clinic Județean Arad și peste cîteva săptămâni ar fi împlinit 45 de ani.

 

 

Potrivit specialarad.ro, doctorița a intrat în tură în această dimineață la ora 7. După aproximativ o oră s-a simțit rău, plângându-se de dureri de picioare, o problemă medicală cu care ea se confrunta de mai mulți ani.

Starea ei s-a înrăutățit brusc și a suferit un stop-cardiorespirator, o echipă medicală venind de urgență să-i acorde primul ajutor.În ciuda eforturilor medicilor, Cosana Claiciu s-a stins din viață în jurul orei 8:30.Mesajele de condoleanțe curg pe contul său de Facebook atât din partea prietenilor, cât și a colegilor sau a celor care au cunoscut-o.