A murit la doar 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome

Trgedie fara margini! O tanara de 19 ani a murit de cancer dupa ce a ignorat cele mai evidente simptome. Megan a mers la medic, insa specialistii in domeniu i-au recomandat doar un tratament simplu, scrie kfetele.ro.

 

Cu cateva luni inainte de a primi vestea cutremuratoare, medicul a analizat simptomele tinerei si i-a spus ca este constipata, prescriindu-i un tratament cu laxative.

Tânăra a mers la doctor din cauza constipatiei puternice si durerilor severe de stomac. Cu toate acestea medicul a hotarat ca nu este ceva grav si i-a prescris cateva laxative ca trament. Durerile de stomac se intensificau din ce in ce mai tare, astfel ca parintii incepeau sa se ingrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus ca sufera de apendicita dar, la o analiza amanuntita, i-au gasit un chist pe ovar, mai precizeaza sursa citată.

 

Dupa cinci zile in care a fost supusa diferitelor investigatii si i s-a comunicat ca are o tumora, o forma de cancer la colon extrem de agresiva!

A fost un adevarat soc pentru ea si pentru familia ei! Din pacate, tanara a incetat din viata, boala fiind mult prea avansata petru ca tratamentul sa mai functioneze. Acum parintii se pregătesc să își conducă pe ultimul drum comoara cea mai de pret a vietii lor: propriul copil!

Dumnezeu sa o ierte! Lasă si tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleante!